fbpx

Yoga en pilates Rosmalen

Yoga en pilates in Rosmalen

Yoga Studio Adele geeft haar yoga en pilateslessen in de mooie yogaruimte (yoga studio 1 of 2) van Perron 3.

Bekijk hier de lesdagen en lestijden

Yoga Rosmalen

Yoga en pilates in Rosmalen

Yoga Studio Adele is centraal gelegen, nabij de diverse uitvalswegen naar Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg. Daarnaast is het uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Trein:
Het NS-station in Rosmalen is naast de Yogastudio gelegen. Steek de weg over. Je loopt dan richting het pand . De ingang vind je aan je rechterzijde.
Klik hier voor de routeplanner NS.

Bus:
Neem lijn 3 naar Rosmalen. Stap uit bij de halte Station. Het pand vind je recht tegenover de bushalte. Je kunt ook lijn 13 nemen naar Rosmalen. Stap dan uit bij halte Markt. Vervolgens loop je 5 minuten richting het station. Je loopt recht op het pand af, de ingang vind je aan de linkerzijde.
Klik hier voor de routeplanner Arriva.

Auto:
Vanuit Oss/Nijmegen
Neem de A50/A59 richting ’s-Hertogenbosch. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neem je de eerste afslag. Vervolgens ga je op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeer je aan je rechterzijde PERRON-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga direct rechtsaf het parkeerterrein op.

Vanuit Eindhoven/Tilburg/Utrecht
Neem de A2 richting ’s-Hertogenbosch. Volg daarna de A59 in de richting van Oss/Nijmegen. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neem je de derde afslag. Vervolgens ga je op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeer je aan je rechterzijde het pand. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga direct rechtsaf het parkeerterrein op.

Perron 3 Rosmalen

Perron 3 Rosmalen

Gratis parkeren:
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein. Aan de achterzijde van het pand is een grote parkeerplaats met extra ingang naar de Yogastudio. Volg de borden “lang parkeren PERRON-3” naar de achterzijde. Via ingang D kun je het pand betreden.