fbpx

Yoga en Pilates in Nuland

Yoga en Pilates in Beautycentrum sprankelend mooi

Wil je een keertje meedoen om te weten wat goed bij je past, Kundalini Yoga of Pilates? Meld je aan voor een vrijblijvende proefles. Je voelt dan zelf wat het doet voor je lichaam en geest. Beiden hebben hun eigen invloed.

Kundalini Yoga werkt heel direct in op zowel het zenuwstelsel als het klierensysteem van de mens, waardoor je het effect van de oefeningen meteen aan den lijve ervaart in de vorm van toegenomen ontspanning, vitaliteit en alertheid. Je kunt leren hoe je stress onder controle kunt krijgen, niet alleen op het fysieke maar ook op het mentale en spirituele niveau. En hoe je spanningen en ziektes in je lichaam al in een vroeg stadium kunt herkennen. Lees hier meer over de Kundalini yoga lessen.

Pilates is een trainingsmethode met oefeningen voor een mooi en sportief lichaam. Het bestaat uit grondoefeningen voor buik, billen, benen, rug en armen. Het zijn oefeningen die mentale vermogens gebruiken om de spieren te beheersen.  De nadruk van de methode ligt bij de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de wervelkolom ondersteunen. Pilates richt zich ook op een stevige en stabiele rug, daarom is het geschikt voor beginners en gevorderden maar ook mensen met rugklachten.
Lees hier meer over de Pilateslessen bij Yogastudio Adele.

Yogastudio Adele geeft haar yoga en pilates lessen in een mooie rustige ruimte van

Beautycentrum Sprankelend mooi
Kerkstraat 24
5391 AA Nuland

Yoga Pilates Nuland

Maandagavond 19:00 – 20:15 uur pilates
Maandagavond 20.30 – 21.50 uur kundalini yoga
vrijdagochtend 09.00 – 10.15 uur pilates
 vrijdagochtend   10.30 – 11.50 hatha yoga

Kundalini Yoga Pilates Nuland