fbpx
yoga-pilates-den-bosch

Wil je een keertje meedoen in Den Bosch om te weten wat goed bij je past, Kundalini Yoga of Pilates? Meld je aan voor een vrijblijvende proefles. Je voelt dan zelf wat het doet voor je lichaam en geest. Beiden hebben hun eigen invloed.

Kundalini Yoga werkt heel direct in op zowel het zenuwstelsel als het klierensysteem van de mens, waardoor je het effect van de oefeningen meteen aan den lijve ervaart in de vorm van toegenomen ontspanning, vitaliteit en alertheid. Je kunt leren hoe je stress onder controle kunt krijgen, niet alleen op het fysieke maar ook op het mentale en spirituele niveau. En hoe je spanningen en ziektes in je lichaam al in een vroeg stadium kunt herkennen. Lees hier meer over de Kundalini yoga lessen.

Pilates is een trainingsmethode met oefeningen voor een mooi en sportief lichaam. Het bestaat uit grondoefeningen voor buik, billen, benen, rug en armen. Het zijn oefeningen die mentale vermogens gebruiken om de spieren te beheersen.  De nadruk van de methode ligt bij de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de wervelkolom ondersteunen. Pilates richt zich ook op een stevige en stabiele rug, daarom is het geschikt voor beginners en gevorderden maar ook mensen met rugklachten.
Lees hier meer over de Pilateslessen bij Yogastudio Adele.

Yogastudio Adele geeft haar yoga en pilates lessen in een mooie rustige ruimte van:

Yoga Den Bosch
Hinthamereinde 17
5211 PL ‘s-Hertogenbosch

Yoga Den Bosch

Zondagochtend 09.30 – 10.50 uur     kundaliniyoga 
Zondagochtend 11:15 – 12:30 uur pilates