Mantra sessie en blote voetenpad

Yoga Studio Adele

MANTRA SESSIE EN BLOTE VOETEN PAD

Datum: 29 juni 2018
Tijd: 19.00 tot 22.30
Locatie: landwinkel Valenkamp: Kruisstraat 58, Rosmalen
http://www.landwinkelvalenkamp.nl/blotevoetenpad
Kosten: €25 p.p. inclusief thee en verse sap.

Waar?

Op vrijdagavond is de mantra sessie georganiseerd door  Yogastudio Adele.  Achter op het terrein (weiland) van landwinkel Valenkamp. Dit is een mooie locatie waar ook een blote voeten pad is .

Wat gaan we doen?

We beginnen op het terras van de landwinkel, waar we een kopje thee of verse sap drinken. Het eerste gedeelte van het pad lopen we voor de mantra workshop begint en het 2de gedeelte gaan we na de workshop lopen. Dit pad is in totaal 1.5 km tussendoor zijn er plekken waar je kunt zitten. Je kunt het pad lopen op blote voeten, maar het kan ook met schoenen aan. Wat je zelf prettig vind.
In het midden van het blote voeten pad is een mooie plek waar we kunnen zitten voor de mantra sessie.
Tijdens de mantra sessie zal Gerard van Wezel ons gaan begeleiden op akoestische gitaar. Deze avond zitten we in een cirkel waardoor de energie doorwerkt op elkaar. We zingen mantra’s of luistert mee, tussendoor doen we wat simpele yogaoefeningen in combinatie met klanken (mantra’s).

Wat is het effect van het blote voetenpad?

Het blote voeten pad is om te ervaren het contact met de aarde, onze moeder. Dit intensieve contact met de aarde stimuleert het grondingsproces, het verstevigen ons fundament. Zodat we stabiel, stevig en veilig in het leven kunnen staan. Waardoor je verwachtingen van jouw leven beter kunt realiseren. of je doelen en plannen concreet kunt maken.

 Het effect van mantras

In het gehemelte van je mond eindigen vele meridianenpunten. Door je tong te gebruiken met het zingen van de mantra’s komt er energie vrij. Je zult voelen hoe het zingen van mantra’s je hoofd leeg maakt, hierdoor kom je terug in jouw eigen energie. Je thuisplek, je voelt ontspanning op mentaal gebied, je voelt positieve energie, rust, eenheid en balans.
Het zingen van mantra’s geeft ook verbondenheid met elkaar in een groep. Voor dit gevoel zijn geen woorden dit kun je alleen voelen vanuit je hart.

Ook al kun je niet zingen of voelt het voor jouw als een niet comfortabele situatie.  Wat logisch is, in ons dagelijks leven wordt niet veel gezongen met elkaar. Het gaat er niet om hoe mooi je kunt zingen, het gaat om het voelen en ervaren wat het met jouw doet. Je kunt ook mee luisteren of van binnen mee zingen of in de kring liggen om te ervaren de helende energie en de verbondenheid. Hoe meer zielen hoe meer energie, iedereen hoort erbij. Als je het eenmaal gewend bent, en je voelt je veilig en comfortabel, dan zal er een nieuwe wereld open gaan. De kracht, het effect van positieve mantra’s. Het terug komen bij jezelf, jouw ware aard, wie je werkelijk wil zijn. Negatieve gedachtes of emoties worden omgezet in positieve energie, je komt terug bij je thuisplek, je hart.