Kundalini yoga en pilates zondagochtend in Den Bosch

Vanaf zondag 14 oktober is yogastudio Adele in Den Bosch.

Kundalini yoga van 09.30 tot 10.50             pilates van 11.15 tot 12.30

Een moment voor jezelf voordat jouw programma van de dag begint. Ervaar het effect van KUNDALINI YOGA in de ochtend. Je kunt morgens beter focussen je voelt je nog rustig waardoor je snel in je eigen kracht kunt komen.  Ervaar de helende werking van kundalini yoga door de houdingen, kriya’s, meditaties en mantra’s. Een effectieve methode om spanning, weerstand en emotionele blokkades los te laten. Hierdoor ontstaat er innerlijke ruimte waardoor de creatieve energie kan stromen. Een moment om jezelf op te laden, de rust in jezelf te behouden of terug vinden. Je hoofd leeg maken om vanuit je hart te kunnen leven. In je hart zit je ware aard wie je werkelijke bent,  Elke les hebben we een thema, waardoor het afwisselend is.
Kundalini yoga is een brede vorm van yoga, waarin je met alle facetten van yoga te maken krijgt. De dynamische oefeningen houden je soepel sterk en flexibel, De ademhaling staat centraal en werkt helend op mentaal, emotioneel niveau.

PILATES  is een veilige methode om te werken aan je core (krachtcentrum): je buik, je rug en de bekken. Dit zijn de kernspieren van je romp. . Ook besteden we elke les aandacht aan de benen, billen, borstkas, schouders, nek en armen. Zodat het voelt als een volledige workout. Door pilates word de totale stabiliteit, je houding en evenwicht beter. En stabiliseren o.a. de bekken en je gewrichten. Je voelt je fysiek en mentaal sterk. De goede houding verlicht: gewricht, rug, heup, bekken, schouder, nekklachten en voorkomt blessures.
Pilates is ook een goede basis voor als je weer of meer wil gaan sporten, Door de juiste technieken aan te leren, krijg je een goede houding en voorkom je blessures.
De pilatesles sluiten we af met een ontspanning.
Pilates word steeds meer aanbevolen door fysiotherapeuten. voor mensen met rugklachten of overige blessures.

PROBEER 5 LESSEN VOOR 67.50 EURO OF 10 LESSEN VOOR 120 EURO

De Yogastudio
Hinthamereinde 17
5211PL ‘s-Hertogenbosch