HELENDE KLANKSCHALENSESSIE VRIJDAG 24 MEI

Het thema is de lente: een tijd van vernieuwing, een nieuw begin.
vrijdag 24 mei van 19:30 tot 21:30
yogastudio Den Bosch
kosten 20 euro

Wil je aanmelden of heb je vragen mail of bel:
Adele 0625014421
info@yogastudioadele.nl

Programma:
19.30 tot 20.30 gemakkelijke reinigende yogaoefeningen
20.30 tot 21.30 de klankschalensessie

HELENDE KLANKSCHALENSESSIE


Klankschalen klinken prachtig, maar geven vooral vibraties af die resoneren in het lichaam. Deze sensatie zorgt voor een totale ontspanning en heling.

  • Bijzonder van klankschalen is dat ze stilte geven. Juist door de klank en trilling voel je rust en stilte. Ze brengen je als het ware in contact met de stilte in jezelf. Elke klank voelt ook anders; de lage klanken geven je aardse rust terwijl de hogere klanken juist energie geven. Je lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Als je je niet lekker voelt kan er ergens een blokkade zitten die de trillingsfrequentie lager maakt. Door de trillingen van een klankschaal krijgt je lichaam een innerlijke massage. Je voelt de trilling in je hele lichaam.
  • Je lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Door het geluid en de trillingen van klankschalen resoneren je lichaam cellen mee. Daardoor ontspan je en heelt je lichaam zich. Je lichaam komt als het ware weer in balans. De resonantie ordent en harmoniseert je lichaam. De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam om balans te maken. Eventuele blokkades kunnen daarbij doorbroken worden. Daardoor kan een klankschalen sessie zeer helend zijn, emoties kunnen loskomen. Dat kan tranen brengen, ontspanning, opluchting. De werking van klankschalen uit zich op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.
  • De trillingen van de klankschalen dringen dus door in je lichaam. Blokkades kunnen worden overwonnen, zowel blokkades van je gedachten als in je lichaam. De trilling en klank ontspannen je immers volledig. Dat kan je helpen met het loslaten van spanningen of blokkades. Die blokkades kunnen groot of klein zijn. Je zult begrijpen dat het loslaten daarvan heerlijk bevrijdend kan zijn!

Samen met moeder aarde ontwaken we tijdens de lente-equinox uit een lange winterrust. Tijd om je ledematen uit te rekken en je weer op te laden met nieuwe energie. Let the sunshine in!

Vrijwel elke cultuur heeft een bijzondere traditie om de lente in te luiden. Het is het seizoen waarin we onze planeet bedanken, maar ook een symbolische periode van vernieuwing en groei. Er is immers weinig zo verkwikkend als een grote voorjaarsschoonmaak in je lichaam, hoofd én huis.

Lente is een tijd van vernieuwing. De natuur ontwaakt uit haar winterslaap en alles wat leeft wordt vernieuwd en begint te groeien. In ons eigen leven kunnen we de lente symbolisch zien als een mooi moment om iets nieuws te beginnen. De dagen worden langer waardoor we ons energieker voelen en ook de toenemende zonneschijn geeft ons meer “spirit”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *