fbpx

25 SEPTEMBER 2020  

De klanken geven trillingen en vibraties af die resoneren in het lichaam. Deze sensatie zorgt voor een totale ontspanning en heling op diep niveau in alle processen. Helpt om spanning en blokkades los te laten.

Datum: Vrijdag 25 september
Plaats: Mozartlaan 13
            5242HR Rosmalen
Kosten: 28 euro

De klankensessie wordt deze keer gegeven door Christa en Krijn. Naast de vele klankschalen van verschillende metalen en kristal worden er ook 3 gongs en de oceandrum gebruikt tijdens deze sessie.  De klanken vloeien als een zuiver harmonieus samenspel in elkaar over, met een rustige vibratie.

Aanmelden via de boekingsapp van eversports: https://www.eversports.nl/widget/w/2tytai?event=219647&type=workshop

Programma:
19.15 tot 19.30 inloop en thee
19.30 tot 20.30 gemakkelijke reinigende yogaoefeningen
20.30 tot 21.30 de klankschalensessie
21.30 tot 21.45 afsluiting en thee

  • Door de klank en trilling voel je rust en stilte. Ze brengen je als het ware in contact met de stilte in jezelf. Elke klank voelt ook anders; de lage klanken geven je aardse rust terwijl de hogere klanken juist energie geven. Je lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Als je je niet lekker voelt kan er ergens een blokkade zitten die de trillingsfrequentie lager maakt. Door de trillingen krijgt je lichaam een innerlijke massage. Je voelt de trilling in je hele lichaam en werkt op diep niveau in alle processen in je lichaam. 
  • Je lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Door het geluid en de trillingen van klanken resoneren je lichaam cellen mee. Daardoor ontspant en heelt je lichaam zich. Je lichaam komt als het ware weer in balans. De resonantie ordent en harmoniseert je lichaam. De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam om balans te maken. Eventuele blokkades kunnen daarbij doorbroken worden. Zowel blokkades van je gedachten als in je lichaam. De trilling en klank ontspannen en activeren je lichaam. Daardoor kan een klankensessie zeer helend zijn, emoties kunnen loskomen. Dat kan tranen brengen, ontspanning, opluchting. De werking van klanken uit zich op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. De trillingen van de klanken dringen in je lichaam en dit werkt 3 dagen door na de sessie.

 

helende klankschalen sessie