fbpx

____  Contact opnemen ____

 ___Vragen of aanmelden?___

Via het contactformulier kun je eenvoudig contact opnemen.

– Heb je de les bezocht maar zit je toch nog met vragen?
– Ben je nog niet bekend met kundalini / hatha yoga of pilates, maar wel geïnteresseerd?
– Heb je vragen over de Ayurvedische ontgiftingsweek of over de Mantra of klankschalen workshop?
– Heb je een vraag over het aanmelden voor een proefles of groepsles?
Of heb je een andere vraag of opmerking?

Vul dan het onderstaande contactformulier in. Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van me.

Vind je het fijner om persoonlijk contact te hebben dan kun je me bellen op 06 25014421.

Graag tot ziens! Adele

 ___ Contactformulier ___

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Vraag of opmerking

  Vul s.v.p. onderstaande som in

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

   ___ ‘s-Hertogenbosch ___

  Hinthamereinde 17
  5211 PL Den Bosch

   ___ Rosmalen ___

  Hoff van Hollantlaan 1
  5243 SR Rosmalen

   ___ Nuland ___

  Kerkstraat 24
  5391 AA Nuland

  Reviews van cursisten

  “Van Adele’s yogalessen in Rosmalen krijg ik rust en energie tegelijk. Na de yoga ben ik erg ontspannen en heb dan het gevoel dat mijn geest en lichaam in balans zijn. Meestal is het erg druk in mijn hoofd en ben ik snel vermoeid maar van yoga word ik nooit moe zelfs niet na de zwaarste oefeningen. Met de juiste ademhaling kan ik bijna alle oefeningen goed volhouden. Wanneer ik overdag last heb van stress of vermoeidheid let ik extra op mijn ademhaling en dan gaat het meteen beter. Ik heb helaas niet de discipline om thuis iedere dag yoga te doen maar dat zou voor mij de kwaliteit van leven wel beter maken. Mijn doelstelling voor de toekomst is om yoga in mijn dagelijks leven in te bedden.” – Corry


  “Ik vind de lessen heel ontspannend. Sluiten aan bij mijn lichamelijke (on)mogelijkheden. De uitleg die Adele geeft van de uitwerking van de oefeningen, waardeer ik ook erg.” – Petra


  “Bij Adele voel ik me op mijn gemak. Ik doe Kundalini Yoga met plezier. Ze zorgt voor een prettige sfeer in de yogastudio.” – Veronique


  “Kundalini Yoga bij Adele is een combinatie van yoga oefeningen, mantra’s en meditatie. De yoga oefeningen zijn door iedereen mee te doen en je kunt jouw eigen niveau en tempo volgen.  Tijdens de lessen ontstaat er rust in mijn hoofd en bewustwording van mijn lichaam. Yoga voelt als een stukje thuis komen bij jezelf; een bijdrage aan balans tussen denken en voelen.” – Charlotte